ΤΥΡΙ
ΧΗΜΙΚΑ
Λίπος
Ελάχιστο 45%
Μέγιστο 48%
Υγρασία
Ελάχιστο 42%
Μέγιστο 45%
Μέσο Αλάτι 0.71.2%
ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ
Κολοβακτηρίδια <100 οργανισμοί ανά γ
E.coli <10 οργανισμοί ανά γ
Σταφυλόκοκκοι +ve κοαγουλάσης <100 οργανισμοί ανά γ
Listeria ND σε 25 γ
Σαλμονέλα ND σε 25 γ
Τύπος Σκληρού Τυριού
Τύπος Τυριού Μοτσαρέλα
Τύπος Επεξεργασίας Στειρωμένο
Προέλευση: Βόδια
Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι
Σχήμα: Κύβος
Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48
Πρόσθετα: Αλάτι
Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες
Βάρος (κιλά): 25
Τύπος: Σκληρό Τυρί
Τύπος Τυριού: Μοτσαρέλα
Τύπος Επεξεργασίας: Στειρωμένο
Προέλευση: Βόδια
Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι
Σχήμα: Κύβος
Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο
Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48
Πρόσθετα: Αλάτι
Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες
Βάρος (κιλά): 25