Προϊόντα για από τυρί (1)

ΤΥΡΙ

ΤΥΡΙ

ΧΗΜΙΚΑ Λίπος Ελάχιστο 45% Μέγιστο 48% Υγρασία Ελάχιστο 42% Μέγιστο 45% Μέσο Αλάτι 0.71.2% ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ Κολοβακτηρίδια <100 οργανισμοί ανά γ E.coli <10 οργανισμοί ανά γ Σταφυλόκοκκοι +ve κοαγουλάσης <100 οργανισμοί ανά γ Listeria ND σε 25 γ Σαλμονέλα ND σε 25 γ Τύπος Σκληρού Τυριού Τύπος Τυριού Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25 Τύπος: Σκληρό Τυρί Τύπος Τυριού: Μοτσαρέλα Τύπος Επεξεργασίας: Στειρωμένο Προέλευση: Βόδια Συσκευασία: Σακούλα, Χύμα, Σακουλάκι Σχήμα: Κύβος Χρώμα: Ανοιχτό Κίτρινο Περιεκτικότητα σε Λίπος (%): 45-48 Πρόσθετα: Αλάτι Διάρκεια Ζωής: 24 Μήνες Βάρος (κιλά): 25